« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
vječnost kraj plavuše

Milijuni za grob kraj Marilyn Monroe

Trenutno najzanimljivija aukcija na eBayu za kriptu iznad groba najpoznatije plavuše

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Marilyn Monroe

,

grob do Marilyn

Ukopno mjesto iznad groba jedne od najvećih američkih zvijezda Marilyn Monroe na Westwood Village groblju u Los Angelesu prodaje se na dražbi na internetskoj stranici eBay.

Najviša ponuda zasad iznosi 4.5 milijuna dolara (23.2 milijuna kuna). Kriptu iznad Marilynog groba prodaje udovica Elsie Poncher.

"Ovo je prigoda kakva se pruža jednom u životu - provesti vječnost s Marilyn", rekla je Elsie, koja je ponudu oglašavala reklamama: "Budite iznad Marilyn" i "Spavajte zauvijek s Marilyn Monroe".

U kripti se zadnje 23 godine nalazi lijes njezina supruga Richarda Ponchera koji je ukopno mjesto svojedobno kupio od Marilynog bivšeg supruga, legendarnog igrača bejzbola Joea DiMaggia.

Elsie je za L. A. Times izjavila da želi otplatiti 1,6 milijuna dolara vrijednu hipoteku na svoju kuću na Beverly Hillsu i takvo imanje bez financijskih opterećenja ostaviti djeci. Ima li boljeg načina za to nego prodati grob pokojnoga supruga?

Elsie je ispričala da je suprug Richard Poncher, bogati poduzetnik koji je umro 1986. godine, zatražio da ga se u kriptu položi "naopako" tako "da licem gleda u Marilyn ispod sebe". Ona mu je ispunila želju. Ali ipak ne za vječnost.

Izvor: Hina

19.08.2009. 10:40:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh