« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
Laka zarada

Milijuni za blizance Angeline Jolie

Tabloidi pregovaraju za slike nerođene Angelinine djece; cijena je došla do 15 milijuna dolara

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Angelina Jolie

,

Brad Pitt

,

The People

,

OK!

,

Hollywood

Kad je u pitanju plaćanje fotografija novorođenog djeteta neke slavne osobe, časopisima je samo nebo granica.

Nakon što je Christina Aguilera početkom godine dobila milijun i pol dolara za prve fotografije svoga sina Maxa, People je latino divi Jennifer Lopez dao čak šest milijuna dolara za prve slike njezinih novorođenih blizanaca. Taj bi rekord uskoro mogli srušiti Brad Pitt i Angelina Jolie, koji će navodno fotke blizanaca prodati za vrtoglavih 15 milijuna dolara, a velik dio tog iznosa će pokloniti u humanitarne svrhe.

Kako saznaje internetski portal TMZ, cijena fotografija Brangelininih nerođenih blizanaca vjerojatno će i dalje rasti. U borbi za fotografije ostali su samo časopisi The People i OK! koji su spremni ponuditi bilo koji iznos samo da se dokopaju prava na prve fotografije, pa makar to značilo da će ih to ‘baciti u dug zbog kojeg će morati tiskati prazne stranice do kraja godine’.

Veliko poskupljenje‘Kada sam bio urednik Stara 1989. godine, slike djeteta Lise Marie Presley kupio sam za sto tisuća dolara i mislio kako sam dao previše’, rekao je Barry Levine, urednik National Enquirera. 

- Voljeli bismo vidjeti fotografije na naslovnici Peoplea - rekao je glasnogovornik tog časopisa, a iz OK!-ja tvrde kako bi bili ‘izrazito glupi kada bi bez borbe dopustili da im najveća konkurencija uzme takvu ekskluzivu’.

Prodavanje slika svoje novorođene djece novi je trend koji se posljednjih godina proširio Hollywoodom. Prava na slike otkupljuju se i prije no što trudnicu uhvate trudovi i završi u bolnici, a unajmljuju se stroga osiguranja koja se brinu da nitko ne dođe do djeteta prije ovlaštenog fotografa, prenosi portal Index.hr.    (METRO)

04.06.2008. 05:46:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh