« Fun
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Milijunaš koji i dalje radi u McDonald’su

Radišan bogataš
Radišan bogataš
Više o

luke pittard

,

mcdonald's

Luke Pittard, 25-godišnjak iz Cardiffa u Walesu koji je prije malo više od godinu dana osvojio 1,3 milijuna funti na lutriji, nije izdržao ljenčarenje kod kuće i vratio se na svoje prijašnje radno mjesto u restoranu McDonald’s.

Cardiff je vjerojatno jedino mjesto na svijetu gdje goste u restoranu brze hrane poslužuje milijunaš, koji je nakon dobitka na lutriji napustio posao ali se kasnije ipak predomislio. ‘Jednostavno nisam bio sretan. Po cijele sam dane ležao na kauču i gledao TV. Pa koju normalnu osobu takav način života može usrećiti? Kada mi je napokon bilo svega dosta, nazvao sam šefa i zamolio ga da me vrati na staro mjesto. Znam da će sada neki ljudi misliti da nisam skroz pri sebi’, izjavio je Pittard za Daily Mail i dodao kako sada svima govori da u životu ima važnijih stvari od novca.  

NostalgijaProdavač hamburgera dio je novca potrošio na vlastito vjenčanje i put na Kanarske otoke, te za kupnju kuće. Nakon toga, uhvatila ga je nostalgija za starim radnim mjestom. 

Prodavač hamburgera dio je novca potrošio  na vlastito vjenčanje i put na Kanarske otoke, te za kupnju kuće. Kad je sve to ‘obavio’, uhvatila ga je nostalgija za starim radnim mjestom i kolegama.

- Iskreno rečeno, ne može se vječno biti na odmoru. Mlad sam i vrijedan, a rad nikome nije nikada nanio štetu - izjavio je Pittard. U njegovoj odluci podržava ga supruga Ema Koks (29), koja je također radila u McDonald’su.   (HINA/IN)

25.03.2008. 21:49:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh