« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
COOL

Milenijska fotografija naturista snimljena u CampingIN Kanegra FKK Umag

Ministarstvo turizma ne šljivi naturiste, goste koji ostavljaju najviše nakon jahtaša, ali kampovi se trude

Sjajna fotka u FKK Umag
Sjajna fotka u FKK Umag (Arhiva)
Više o

milenijska fotografija

,

naturisti

,

FKK Umag

Istraturistov CampingIN Kanegra FKK Umag ovoga je vikenda bio domaćin Međunarodnog susreta naturista. Tom je prigodom proslavljeni Šime Strikoman snimio i prvu milenijsku naturističku fotografiju u Hrvatskoj i regiji, a u čast 60. obljetnice postojanja Internacionalne Naturističke Federacije (INF).

Ova organizacija nastala je 1953. godine u francuskom kampu Montivalet i danas broji 32 države članice. U Montivaletu je tako i ove godine održana glavna proslava 60. rođendana svjetskog naturizma na kojoj su se okupili naturisti iz cijelog svijeta.

Mnogi svjetski kampovi su se pridružili ovom slavlju, među njima i CampingIN Kanegra FKK Umag koji je trodnevnim okupljanjem naturista, uz podršku udruge Top Camping i bogat program dostojno proslavio ovu obljetnicu.

Sudionici su tako u subotu imali priliku sudjelovati u radionici na temu milenijskih fotografija koja je vodio Šime Strikoman. U nedjelju, nakon druženja uz prigodan program, slijedilo je fotografiranje milenijske naturističke fotografije kojemu je prisustvovalo 70-ak sudionika.

Ova zanimljiva inicijativa dio je napora koji se ulažu kako bi se Umag i Istra prepoznali kao destinacije u kojoj čovjek i priroda žive u savršenom skladu. 

03.09.2013. 13:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh