« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
OPTIMISTIČAN STAV

Michael Douglas pobijedio rak

Američki glumac rekao je u televizijskom razgovoru za američku mrežu NBC da se izliječio od raka grla koji mu je dijagnosticiran u kolovozu prošle godine

Slavni glumac smatra da ima dobre gene
Slavni glumac smatra da ima dobre gene (Getty Images)
Više o

Michael Douglas

,

Rak

,

bolest

,

ozdravljenje

U tom razgovoru koji će se emitirati u utorak, glumac je izjavio: "Budući da je tumor nestao i s obzirom na ono što znam o toj vrsti raka, vjerojatno je da sam pobijedio" bolest. Dodao je da ga još očekuju pretrage koje obavlja svaki mjesec kako bi bio siguran da je potpuno ozdravio od te bolesti.

"Mom ocu (Kirk Douglas) su 94 godine. Dakle, imam dobre gene", kazao je. "No, dobro sam zakoračio u treći čin moga života i više sam svjestan vremena koje mi preostaje te načina na koji ga želim potrošiti".

"Pažnja koju su mi iskazali obitelj i prijatelji dirnula me više nego sam to mogao i zamisliti. Postao sam svjestan vrijednosti i važnosti prijatelja i obitelji", dodao je.

Michael Douglas je snimio četrdesetak filmova u karijeri, od "Kineskog sindroma" preko "Fatalne privlačnosti" i "Sirovih strasti" do "Wall Streeta" koji mu je donio drugog Oscara. Prvog je zaradio kao producent filma "Let iznad kukavičjeg gnijezda". U studenome 2000. se oženio Catherineom Zeta-Jones s kojom ima dvoje djece.

11.01.2011. 08:56:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh