« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
PROGNOZA VREMENA

Meteoalarm upozorava na novi snijeg

U Gorskome kotaru i u većem dijelu Like padat će susnježica i snijeg, pa bi moglo pasti i do 20 centimetara novoga snijega, kojeg potkraj dana uz zahladnjenje može biti i u sjeverozapadnim predjelima

Vrijeme se opet kvari
Vrijeme se opet kvari (DHMZ)
Više o

prognoza vremena

,

vrijeme danas

,

Meteoalarm

Prognoza vremena za danas najavljuje da će u unutrašnjosti prevladavati oblačno uz povremenu kišu, koja mjestimice može biti obilnija. U Gorskome kotaru i u većem dijelu Like padat će susnježica i snijeg, pa bi moglo pasti i do 20 centimetara novoga snijega, kojeg potkraj dana uz zahladnjenje može biti i u sjeverozapadnim predjelima.

Na Jadranu promjenljivo oblačno mjestimice s pljuskovima i grmljavinom, ponajprije na sjevernom dijelu, gdje su prema kraju dana mogući i obilniji pljuskovi, a zbog olujnog vjetra očekuju se i visoki valovi. Mogli bi dosezati i do 6 metara.

Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeveroistočni. Na sjevernom Jadranu će puhati umjerena i jaka, prema večeri i olujna bura, a u Dalmaciji jugo. Temperatura zrakauglavnom od 4 do 8, u gorju niža, a na Jadranu od 9 na sjevernom dijelu do 17 Celzijevih stupnjeva na krajnjem jugu, navodi se u prognozi DHMZ-a za Hrvatsku za danas, 16. veljače.

16.02.2016. 09:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh