« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
OPTIMIZAM

Messi: Sustići ćemo Real jer se Barca nikada ne predaje

"Do kraja ima još 18 kola i sasvim dovoljno prostora da stignemo Real. Osim toga, Barcelona se nikad ne predaje. Sada se moramo fokusirati na polufinale Kupa kralja protiv Valencije", kaže Messi

Više o

Real Madrid

,

Barcelona

,

Leo Messi

,

Kup kralja

Iako Barcelona zaostaje sedam bodova za Real Madridom u prvenstvu, najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi misli da još ima dovoljno utakmica da sustignu "kraljevski klub", javlja Hina.

"Do kraja ima još 18 kola i sasvim dovoljno prostora da stignemo Real. Osim toga, Barcelona se nikad ne predaje. Sada se moramo fokusirati na polufinale Kupa kralja protiv Valencije", dodao je Messi.

U posljednjih nekoliko susreta Barcini ljudi su se više puta žaili na suđenje. "Ne volim govoriti o sucima, ali ima arogantnih tipova koji vam prijete kartonom i na najmanju primjedbu", rekao je Messi.

"Sedam bodova je značajna prednost, ali to se može nadoknaditi. Klubovi su se vraćali i iz puno težih situacija. Moramo se nastaviti boriti", rekao je branič Barce Dani Alves.

No, ono što Barci nikako ne ide na ruku je sve duža lista ozlijeđenih, nakon Davida Ville i Andresa Inieste ozlijedio se i Pedro.

29.01.2012. 14:16:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh