« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
MOMČADSKI DUH

Messi se žali: Ne mogu sve napraviti sam

"Nogomet je kolektivni sport i niti jedan igrač ne može sam pobjeđivati. Ne mogu sve sam, važno je igrati momčadski" rekao je Messi uoči utakmice Argentine i Čilea

Fotografija vijesti
Više o

Lionel Messi

,

argentinska reprezentacija

,

FC Barcelona

Unatoč činjenici da je u dresu Barcelone osvojio gotovo sve što se može osvojiti, jedan od najboljih nogometaša na svijetu u dresu svoje nacionalne vrste bilježi uglavnom razočaranja, piše Hina.

Uoči početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, Messi je poručio navijačima 'Gauča' kako je silno motiviran, ali ipak ne može sve sam.

"Nogomet je kolektivni sport i niti jedan igrač ne može sam pobjeđivati. To vrijedi za Argentinu, ali i Barcelonu, te bilo koju drugu momčad. Ne mogu sve sam, važno je igrati momčadski," poručio je Messi uoči utakmice protiv Čilea koja je na rasporedu u petak u Buenos Airesu. Tri dana kasnije Argentinu očekuje gostovanje u Venezueli.

"Messi je u dresu reprezentacije zabio 17 golova, a namjestio više nego bilo tko drugi. Nema razloga za kritike njegove igre jer se on uvijek maksimalno trudi," dodao je argentinski izbornik Alejandro Sabella.

U južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2014. sudjeluje devet reprezentacija jer je Brazil kao domaćin već osigurao nastup na World Cupu. Prve četiri reprezentacije izbori će direktan plasman na SP, dok peti ide u dodatne kvalifikacije.

05.10.2011. 11:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh