« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
NIKAD NIJE KASNO

Mel Gibson prestao pušiti u 54. godini

Glumac je gostovao kod Jaya Lenoa i otkrio kako je biti osmi put otac u pedesetima

(Getty Images)
Više o

Mel Gibson

,

Oksana Georgieva

Mel Gibson zabavljao je sinoć publiku Jaya Lenoa zanimljivim izjavama o roditeljstvu u pedesetima izjavivši da je sve drukčije nego s prvih sedmero djece te da koristi razna pomagala kao što su na primjer čepići za uši.

Priznao je da većinu posla oko male dvomjesečne Lucije obavlja bebina majka Oksana, ali i da je zbog djeteta prestao pušiti nakon punih 45 godina, što bi značilo da je pušiti počeo s devet (???) godina.

"Izdržao sam 18 dana i moram reći da sam morao pokopati veliku količinu bijesa. Većina to obavi kad ima pet godina kad im oduzmu omiljenog medu ili dekicu. Ja sam to učinio tek sa 54." Na pitanje zašto je tako odlučan u namjeri da prestane pušiti, odogovorio je da bi želio biti u stanju sa svojim najmlađim djeteom odigrati partiju tenisa jednoga dana.

Mel Gibson se u Hollywoodu pojavio sa djevojkom Oksanom na premijeri filma redatelja Martina Campbella Edge of Darkness u kojem tumači glavnu ulogu. Film je snimljen prema kultnoj BBC-jevoj seriji istog imena iz osamdesetih godina.

27.01.2010. 10:06:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh