« Ostali sportovi
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
SPEKTAKL

Medvjedi najavili PAN Arena Ice Fever

Promotivnom prodajom karata zagrebački Medvjedi najavili su hokejski spektakl PAN Arena Ice Fever

Grentree i Martinović okušali su se za šankom
Grentree i Martinović okušali su se za šankom (Arhiva)
Više o

Medveščak

,

hokej

,

Tom Zanoski

,

Arena Ice Fever

,

Kyle Greentree

,

Saša Martinović

Na tribinama prvog izdanja ovosezonskog hokejskog spektakla PAN Arena Ice Fever, od 14. do 18. studenog u Areni Zagreb, zagrebački Medvjedi očekuju više od 45.000 navijača! Tim je povodom organizirana promotivna prodaja ulaznica u novootvorenom EVENTIM Ticket Shopu u Arena centru u kojoj su sudjelovali zagrebački Medvjedi - Kyle Greentree, Saša Martinović i Tom Zanoški. PAN pivo, sponzorski partner kluba i generalni partner ovog hokejskog spektakla u Areni, ovim je druženjem najavio i ponovno pokretanje popularnog 'community' projekta www.medvescakizbliza.com.

Ova stranica lansirana je prošle sezone kao rezultat zajedničke suradnje KHL Medveščak i Pan tima. U vrlo kratkom roku stranica je privukla veliki interes ljubitelja hokeja i strastvenih navijača kluba nametnuvši se kao relevantan izvor najsvježijih informacija o klubu iz prve ruke nudeći ekskluzivne sadržaje koji nisu dostupni nigdje drugdje poput video izvještaja TV ekipe koja momčad prati 24 sata dnevno na svakom koraku EBEL lige.

Tijekom trajanja promotivne akcije u novootvorenom Eventim Ticket Shopu u Arena Centru, prodavale su se i posebne majice iz kampanje BRKATI STUDENI koje su dizajnirali hokejaši Medveščaka - Saša Martinović, Michael Ouzas, Brandon Buck, Ivan Šijan i Curtis Fraser. Naime, Medveščak se i ove sezone nizom aktivnosti pridružio globalnoj kampanji prevencije raka prostate, a jedna od aktivnosti jest i promotivna prodaja posebno dizajniranih majica i šalica s brkovima. Sav prihod od prodaje majica i šalica namijenjen je Hrvatskoj ligi protiv raka.

Svoju prvu utakmicu u Areni Zagreb zagrebački Medvjedi igraju u srijedu 14.11. u 19:05 sati protiv ljubljanske Telemach Olimpije nakon čega slijede utakmice u petak 16.11. protiv momčadi KAC iz Klagenfurta i u nedjelju 18.11. protiv najskuplje momčadi lige, salzburškog Red Bulla.

Druženje je nastavljeno u baru Metropolitan gdje je Pan sve navijače koji su kupili karte tijekom ove akcije razveselio i prigodnom osvježenjem.   

10.11.2012. 04:59:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh