« Ostali sportovi
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
MASAKR

Kličko premlatio Wacha za obranu naslova

POGLEDAJTE VIDEO: Gorostasni Poljak dobio je neviđenu količinu batina i ostao na nogama, Kličko napokon začepio usta kritičarima

Kličko je izbombardirao Wacha
Kličko je izbombardirao Wacha (Screenshot)
Više o

Vladimir Kličko

,

boks

,

YouTube

,

snimka

,

Mariusz Wach

Braća Kličko su na meti kritičara od pojave na svjetskim ringovima, a naročito od trenutka preuzimanja teškaških naslova. Nezadovoljni fanovi boksa tvrde da su uništili kategoriju, da namještaju protivnike koje mogu razbiti bez problema, a u suprotno ih nisu uvjerili niti pobjede protiv Hayea i Chisore.

Mariusz Wach bio je protivnik za kojeg je postojala šansa da napokon prekine dominaciju Vladimira Klička, jer je prvi boksač koji je veći od golemog Ukrajinca, ima čeličnu bradu, a trener Klička Emmanuel Steward je nedavno preminuo.

Vladimir Kličko pokazao je veličinu potpuno razbivši Poljaka, pogodivši ga toliko puta da je već bilo neugodno gledati, no gorostasni Wach sve je izdržao na nogama i vraćao kad god je stigao.

Kličko je tako obranio svoja četiri naslova i stigao do 59. pobjede u 62 meča, Wachu je ovo bio prvi poraz u 28 mečeva, no nakon ovoga ne bi bilo čudno da za koju godinu preuzme Kličkove naslove kad se Ukrajinac povuče.

11.11.2012. 09:02:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh