« Film
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka u Puli 20. - 22. 10.

Misija festivala je promoviranje glazbe i zvuka kao nezamjenjivih elemenata u filmu, umrežavanje skladatelja, majstora zvuka, filmaša i ostalih ljubitelja filma i filmske glazbe

Jedinstveni festival u Puli
Jedinstveni festival u Puli (ISFMF)
Više o

Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka

,

ISFMF

Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka / International Sound & Film Music Festival (ISFMF) ove će se godine održati u Puli od 20. do 22. listopada.

ISFMF jedan je od tek četiri festivala filmske glazbe na svijetu. Misija festivala je promoviranje glazbe i zvuka kao nezamjenjivih elemenata u filmu, umrežavanje skladatelja, majstora zvuka, filmaša i ostalih ljubitelja filma i filmske glazbe.

Bogat ovogodišnji program sastoji se od panela i masterclass predavanja, a samo neke od tema su: Kako emocija ulazi u glazbu?; Kreativnost u glazbi; Glazba u filmu Gospodar prstenova; Zvuk vrijedan Oscara; Žene u Show Businessu; Umjetnost dizajniranja zvuka, itd.

Sve ove i mnoge druge zanimljive teme posjetiteljima festivala predstavit će gosti poput producentice Beth Krakower, osnivačice The Krakower Group, tvrtke specijalizirane za zastupanje skladatelja i rukovoditelja u industriji filmske i TV glazbe; Roberta Townsona, producenta i izvršnog predsjednik Varese Sarabande (Universal Music Group), najveće izdavačke kuće za filmsku glazbu na svijetu, koji je sam potpisao izdavanje preko 1300 albuma filmske glazbe; Jean-Michela Bernarda, čuvenog francuskog pijaniste i skladatelja filmske glazbe bogate karijere u kojoj je surađivao s redateljima kao što su Martin Scorsese i Wes Anderson, čovjek kojeg je Ray Charles smatrao genijem; Selme Prodanović, uspješne poduzetnice te filmske i glazbene producentica koja inspirira pojedince diljem svijeta da postanu uspješni poduzetnici, a tu su i mnogi drugi uspješni stručnjaci iz regije i svijeta koji će upravo kroz svoju stručnost i iskustvo sudionike festivala uvesti u svijet filmske glazbe.

Festivalski program zatvorit će francuski pijanistički virtuoz Jean-Michel Bernard sa svojim koncertom filmske glazbe te Vas još jednom uvjeriti u njezinu magičnost.

Više o festivalu, programu, akreditacijama i sve druge informacije saznajte na www.isfmf.com.

06.10.2017. 15:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh