« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
HDD

Međugeneracijska radionica "Izlet u muzej"

Radionica "Izlet u muzej" je osmišljena kako bi kroz igru polaznici usvojili znanja o temama iz umjetnosti i dizajna, te pomogla boljoj emotivnoj povezanosti između prijatelja, obitelji i grupe

Sjajne radionice!
Sjajne radionice! (Arhiva)
Više o

radionice

,

TMNT

,

Izlet u muzej

Trodnevna radionica "Izlet u muzej", koja kroz umjetnost i dizajn pomaže boljoj emotivnoj povezanosti između prijatelja, obitelji i grupe, održavat će se 21., 22. i 23. srpnja 2020. u Zagrebu. Voditeljice su Nina Bešlić i Ivana Kutuzović.

Polaznici/e

Program radionice namijenjen je međugeneracijskim parovima, primjerice: prijateljima ili partnerima različitih generacija, roditeljima i djeci, djedovima/bakama i unukama/unucima i sl.
Predviđeno je 10 polaznika/ca. Prijave se zaprimaju do popunjenja slobodnih mjesta. Radionica je besplatna!

Radionica "Izlet u muzej" je osmišljena kako bi kroz igru polaznici usvojili znanja o temama iz umjetnosti i dizajna, te pomogla boljoj emotivnoj povezanosti između prijatelja, obitelji i grupe.

Prvi dio radionice je izrada igre, a drugi dio je igranje igre koju su napravili.

Radionica je podijeljena u tri dijela. U prvom dijelu polaznici se prvo upoznaju sa sadržajem radionice (umjetničkim radovima koji se nalaze u kolekciji MUO). U drugom dijelu slijedi kreativan likovni rad u kojem crtaju, slikaju, kolažiraju i osmišljavaju društvenu igru uz vodstvo voditeljica.

Upoznat će se s raznim likovnim tehnikama i predmetima iz različitih stilskih pravaca te ih koristiti kao inspiraciju u svojem radu. Kroz likovni dio radionice naučit će kako različit sadržaj mogu likovno prikazati i oblikovati ga u društvenu igru.

U trećem dijelu polaznici će zaigrati svoju društvenu igru koju su stvorili s voditeljicama i ostatkom sudionika. Kroz igru će naučiti ponešto o kolekciji MUO i kako prepoznati stilske pravce.

Budući da će društvena igra biti kreirana zajedničkim radom, svatko od polaznika će likovno razraditi jedan dio igre. Nakon završetka radionice svakom od polaznika ostaje onaj likovni rad (dio igre) koji su oni kreirali.

Dodatne informacije i prijave na:
https://www.oblikovanjesvakodnevice.com/radionica/17

18.07.2020. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh