« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
EUROSPORT

McEnroe najavljuje prijenos US Opena na Eurosportu

Uz Johna McEnroea, stručni tim Eurosporta u New Yorku čine Boris Becker, Mats Wilander, Barbara Schett, Alex Corretja i Conchita Martinez

Legenda najavljuje Grand Slam
Legenda najavljuje Grand Slam (Eurosport)
Više o

US Open

,

John McEnroe

,

Eurosport

Teniska legenda John McEnroe najavljuje prijenos US Opena na Eurosportu kroz dva videa koji promoviraju prijenos na „svim ekranima" (all screens) i ujedno naglašavaju bogatu povijest turnira.

John McEnroe je četiri puta pobijedio na US Openu, a u svojoj sjajnoj karijeri osvojio je ukupno sedam Grand Slam naslova. Od 28. kolovoza bit će dio Eurosportove ekipe u New Yorku na ovogodišnjem izdanju prestižnog turnira.

U prvom videu, John McEnroe sjedi u salonu JP's Barber Shop u Brooklynu, u želji da mu naprave posebnu frizuru za US Open. Nakon isprobavanja nekoliko stilova, odlučuje se za "trajnu" upotpunjenu crvenom trakom - frizuru koju je sam nosio kasnih sedamdesetih.

U nastavku, McEnroe čeka u istoj brijačnici u New Yorku i gleda tenis na mobilnom telefonu, a prijatelj ga pita što radi. Zbunjeni prijatelj ne može vjerovati da John gleda teniski meč uživo na telefonu. McEnroe mu objašnjava da je danas moguće gledati tenis uživo na Eurosportu i to na televiziji, online, na tabletu ili na mobilnom telefonu.

Antonio Ruiz, podpredsjednik za marketing Eurosporta, je izjavio: „Željeli smo napraviti oglas koji objedinjuje zabavnu i tradicijom bogatu stranu New Yorka, a za to ne postoji bolji čovjek od Johna McEnroea. On poznaje ovaj grad i njegove stanovnike kao i povijest turnira."

Eurosport će prenositi 250 sati vrhunskog tenisa s US Opena uživo i ekskluzivno diljem Europe (ne-ekskluzivno u Austriji, Češkoj, Luksemburgu i Švicarskoj) putem televizijskih kanala, Eurosport Playera i na eurosport.com. Svi tereni i svi mečevi bit će dostupni na Playeru.

Uz Johna McEnroea, stručni tim Eurosporta u New Yorku čine Boris Becker, Mats Wilander, Barbara Schett, Alex Corretja i Conchita Martinez. Wilander i Schett tijekom cijelog turnira vode svoj poznati dnevni magazin - Game, Schett & Mats.

Tu je i Patrick Mouratoglou, super trener koji je Serenu Williams vodio kroz sjajnu karijeru. Patrick će iz New Yorka u emisiji The Coach (Trener) za gledatelje Eurosporta analizirati igru i strategije najboljih tenisača i tenisačica svijeta.

22.08.2017. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh