Metro-portal.hr

objavljeno 22.08.2017. 10:01:00
EUROSPORT

McEnroe najavljuje prijenos US Opena na Eurosportu

Uz Johna McEnroea, stručni tim Eurosporta u New Yorku čine Boris Becker, Mats Wilander, Barbara Schett, Alex Corretja i Conchita Martinez

Legenda najavljuje Grand Slam
Legenda najavljuje Grand Slam (Eurosport)

Teniska legenda John McEnroe najavljuje prijenos US Opena na Eurosportu kroz dva videa koji promoviraju prijenos na „svim ekranima" (all screens) i ujedno naglašavaju bogatu povijest turnira.

John McEnroe je četiri puta pobijedio na US Openu, a u svojoj sjajnoj karijeri osvojio je ukupno sedam Grand Slam naslova. Od 28. kolovoza bit će dio Eurosportove ekipe u New Yorku na ovogodišnjem izdanju prestižnog turnira.

U prvom videu, John McEnroe sjedi u salonu JP's Barber Shop u Brooklynu, u želji da mu naprave posebnu frizuru za US Open. Nakon isprobavanja nekoliko stilova, odlučuje se za "trajnu" upotpunjenu crvenom trakom - frizuru koju je sam nosio kasnih sedamdesetih.

U nastavku, McEnroe čeka u istoj brijačnici u New Yorku i gleda tenis na mobilnom telefonu, a prijatelj ga pita što radi. Zbunjeni prijatelj ne može vjerovati da John gleda teniski meč uživo na telefonu. McEnroe mu objašnjava da je danas moguće gledati tenis uživo na Eurosportu i to na televiziji, online, na tabletu ili na mobilnom telefonu.

Antonio Ruiz, podpredsjednik za marketing Eurosporta, je izjavio: „Željeli smo napraviti oglas koji objedinjuje zabavnu i tradicijom bogatu stranu New Yorka, a za to ne postoji bolji čovjek od Johna McEnroea. On poznaje ovaj grad i njegove stanovnike kao i povijest turnira."

Eurosport će prenositi 250 sati vrhunskog tenisa s US Opena uživo i ekskluzivno diljem Europe (ne-ekskluzivno u Austriji, Češkoj, Luksemburgu i Švicarskoj) putem televizijskih kanala, Eurosport Playera i na eurosport.com. Svi tereni i svi mečevi bit će dostupni na Playeru.

Uz Johna McEnroea, stručni tim Eurosporta u New Yorku čine Boris Becker, Mats Wilander, Barbara Schett, Alex Corretja i Conchita Martinez. Wilander i Schett tijekom cijelog turnira vode svoj poznati dnevni magazin - Game, Schett & Mats.

Tu je i Patrick Mouratoglou, super trener koji je Serenu Williams vodio kroz sjajnu karijeru. Patrick će iz New Yorka u emisiji The Coach (Trener) za gledatelje Eurosporta analizirati igru i strategije najboljih tenisača i tenisačica svijeta.

22.08.2017. 10:01:00
http://metro-portal.hr/mcenroe-najavljuje-prijenos-us-opena-na-eurosportu/106861/