« Biznis
objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci
SAZNAJEMO

Mastercard i vcita lansirali platformu „Business Unusual“

Platforma predstavlja cjelovito rješenje za razmjenu znanja, upravljanje poslovanjem i odnosima s klijentima, omogućava mikro i malim poduzećima da se digitaliziraju i prilagode novonastaloj situaciji

Bussines Unusual
Bussines Unusual (Mastercard)
Više o

Mastercard

,

vcita

CRM startup vcita i Mastercard udružili su snage u Europi kako bi lansirali Business Unusual, cjelovito rješenje za učenje i upravljanje poslovanjem dizajnirano posebno za mala i mikro poduzeća. Namjera ovog partnerstva je omogućiti navedenim poduzećima da svoje poslovanje što je više moguće digitaliziraju.

Platforma Business Unusual će pomoći kompanijama da bolje upravljaju i vode svoje poslovanje tako što će im pružati niz alata koji uključuju:

  • Upravljanje klijentima (CRM)

  • Naplatu potraživanja

  • Izdavanje elektronskih računa

  • Online planiranje i dogovaranje termina

  • E-mail marketing

  • Platformu za obrazovanje i učenje

Platforma je posebno dizajnirana za mikro i mala poduzeća, a pomoći će automatizirati uobičajene administrativne zadatke uz pomoć samo jedne aplikacije.

Usluga će biti besplatna za korištenje vlasnicima malih i mikro poduzeća i to za period tri mjeseca od inicijalne prijave, a ovo jedinstveno rješenje je napravljeno imajući na umu ne samo trenutne, već i dugoročne poslovne potrebe lokalnih poduzeća i poduzetnika.

Platforma Business Unusual istovremeno je i baza znanja o digitalnim alatima i digitalizaciji poslovanja. Na platformi se tako mogu pronaći savjeti vlasnika uspješnih malih poduzeća, a korisnici mogu plasirati i vlastite priče o uspjesima ili neuspjesima te na taj način učiti na svom poduzetničkom putovanju. Kako bi se malim i mikro poduzećima pomoglo u učenju i usvajanju novih vještina u ovom nesigurnom okruženju, kreirani su prilagođeni sadržaji o stvarnim izazovima s kojima se poduzetnici suočavaju u ovim teškim vremenima. Platforma pomaže i otkriva kako upravljati poslovanjem putem interneta, kako ostati povezan i komunicirati s klijentima na daljinu i kako učinkovito isplanirati sljedeći dan. Budući da je platforma istovremeno i mjesto za učenje, korisnici mogu odmah u nekoliko klikova primijeniti naučeno.

„Kad smo pokretali platformu, oslanjali smo se na dva najznačajnija odnosa. Prvi odnos predstavlja odnos s poduzetničkom zajednicom koja nas okružuje: korisnici platforme vcita koji su se okupili da bi pružili savjete i podršku svojim kolegama kako bi se lakše prilagodili ovim nesigurnim ekonomskim vremenima. Drugi odnos je onaj s timom istomišljenika u Mastercardu koji dijele naše uvjerenje da zajedničkim radom možemo pomoći poduzećima koja su okosnica našeg gospodarstva da budu jača, i s čvrstim temeljima za uspjeh", rekla je Adi Engel, direktorica za razvoj poslovanja u kompaniji vcita.

„Zadovoljstvo nam je što možemo najaviti ovo novo partnerstvo s platformom vcita koje će omogućiti vlasnicima malih i mikro poduzeća da povećaju učinkovitost svog poslovanja u vrijeme krize. Ovo se partnerstvo temelji na našoj želji da postanemo partner za poduzeća svih veličina u Europi i širom svijeta. Zajedničkom suradnjom pri pokretanju platforme Business Unusual pružamo stvarnu pomoć malim poduzećima u digitalizaciji svojih poslovanja. Kada mala poduzeća pate, i lokalna gospodarstva pate. Upravo zbog toga Mastercard nastoji pružiti podršku ovim važnim stupovima naše zajednice", rekao je Marcus O'Toole, potpredsjednik i voditelj divizije malih poduzeća u Mastercardu u Europi.

20.04.2020. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh