« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Maslinovim uljem do ljepote

Maslinovo ulje odlično je za zdravlje, no može ga se koristiti na više načina i za ljepotu

(Arhiva)
Više o

maslinovo ulje

,

ljepota

,

piling

Maslinovo ulje najpoznatije je po svojim koristima za zdravlje, no ne bi bilo dobro zaboraviti kakve sve koristi možemo imati od njegih antioksidativnih i hipalergenskih svojstava, te visokeg sadržaja vitamina A i E.

Maslinovo je ulje sve popularnije u kozmetičkoj industriji pa već ima raznih pripravaka na njegovoj bazi, od losiona i šminke do krema i šampona.

Kako maslinovo ulje odlično vlaži kožu, čisti je od slobodnih radikala i na taj način ublažuje štetu od sunca, zagađenog zraka i duhanskog dima, vrijedi koristiti losione za tijelo jer će stimulirati stanice i učiniti kožu zategnutijom, zdravijom i mekšom.

Maslinovo ulje možete koristiti i u izvornom obliku, nanesite ga na vlažnu kožu i tako ćete ublažiti njegovu masnoću. U pilinzima domaće izrade, sredstvima za uklanjanje šminke ili njegu zanoktica ulje će smiriti kožu te je navlažiti i omekšati.

Možda i najbolje rezultate maslinovo će ulje dati na kosi, gdje može služiti kao fantastičan regenerator, smanjit će perut i osnažiti kosu koja će biti sjajna i meka.

20.04.2013. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh