« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Maškarinu potvrđen invaliditet

Nakon više od godinu i pol Maškarinu je utvrđen 100-postotni invaliditet

Ročište u građanskoj parnici u kojoj obitelj Maškarin traži 660 tisuća kuna odštete od riječkog KBC-a, jučer je odgođeno
Ročište u građanskoj parnici u kojoj obitelj Maškarin traži 660 tisuća kuna odštete od riječkog KBC-a, jučer je odgođeno (Željko Šop/CROPIX)
Više o

miroslav maškarin

,

riječki općinski sud

Na riječkom Općinskom sudu jučer je odgođeno ročište u građanskoj parnici u kojoj obitelj Miroslava Maškarina traži 660 tisuća kuna odštete od riječkog KBC-a zbog invalidnosti bliskog člana obitelji.

Odvjetnici KBC-a tražili su odgodu ovog slučaja do završetka kaznenog postupka koji se vodi protiv liječnika koji je operirao Maškarina. Sutkinja je odbila taj prijedlog pa su odvjetnici zatražili pismeni otpravak, što je ujedno značilo prekid rasprave.

Odvjetnica obitelji Maškarin Ingrid Barić izrazila je žaljenje zbog takvog postupka i još jednom uputila prijedlog drugoj strani za mirno rješavanje spora. Potvrdila je kako je prošlog tjedna Miroslav nakon više od godinu i pol dana dobio rješenje Zavoda za mirovinsko osiguranje prema kojem mu se utvrđuje 100-postotni invaliditet.

To mu omogućava lakšu nabavu posebno prilagođenog vozila i slično, ali još nije dobio rješenje koje bi se ticalo mjesečne naknade ili nabave medicinskih pomagala.

Piše: jl
21.01.2008. 23:49:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh