« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
FESTIVAL VINA

Martin je u Zagrebu po deseti put

Zagrebački festival vina Martin je u Zagrebu trajat će deset dana uz bogat program

Kraljevi ulice organiziraju festival vina u Zagrebu
Kraljevi ulice organiziraju festival vina u Zagrebu (Proglas)
Više o

Kraljevi ulice

,

Martinje

,

Martin je u Zagrebu

U prostoru Vinoteke Pantheon u Zagrebu predstavljen je program ovogodišnjeg, desetog po redu festivala vina pod nazivom "Martin je u Zagrebu". Jedan od najvećih vinskih događaja u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji ove će godine trajati deset dana, točnije od 4. do 14. studenog. Cjelokupni program i opis festivala predstavnicima medija predstavio je jedan od autora i organizatora festivala Miran Hadživeljković - Hadži iz Kraljeva ulice-

"Martin je u Zagrebu" osmislili i pokrenuli su prije deset godina Miran Hadživeljković i Zlatko Petrović iz Kraljeva ulice te ga i ove godine s ponosom predstavljaju svojim sugrađanima i gostima Zagreba.

Festival vina "Martin je u Zasgrebu" na vrlo kvalitetan način omogućava prezentaciju i plasman hrvatskih vina i običaja vezanih uz Martinje. "Martin je u Zagrebu" glavnom gradu Hrvatske desetu godinu za redom osigurava kvalitetan enološki, kulturni i turistički događaj. Uz 30-tak vinara brojnim posjetiteljima predstavit će se i popularni i poznati  glazbenici koji će besplatnim koncertima upotpuniti ovaj veliki festival vina.

Naime, deset dana festivala obiluje koncertnom i D.J. glazbom, a među glazbenim sastavima koji će nastupiti izdvajamo Pips Chips & videoclips, Lollobrigidu, Soul Fingerse, Kraljeve ulice te Žigu i bandiste. Veliki koncerti održavat će se u velikom šatoru "VINOgradu" smještenom na Trgu bana Josipa Jelačića, a čitav niz manjih i kvalitetnih koncerata održavat će se u takozvanim Vinskim salonima.

Riječ je o pet restorana u širem centru Zagreba koji će tijekom trajanja festivala svojim gostima omogućiti konzumiranje vrhunskih hrvatskih vina uz popratni kulturni program, odnosno predstave i koncerte.

Uz Vinske salone koji su nastali u suradnji sa magazinom "Svijet u čaši", autori projekta Hadži i Pajo pokreću i internetsku stranicu www.martinjeuzagrebu.com na kojoj će od 3. studenog javnosti biti dostupne sve informacije vezane uz program festivala. "Martin je u Zagrebu" vjerovatno je najveći kulturni i zabavni višednevni događaj koji će privući tisuće posjetitelja.

30.10.2010. 09:26:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh