« Skijanje
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
SNOW QUEEN TROPHY

Marlies Schild trostruka pobjednica Snježne kraljice

Ana Jelušić doskijala je do 11. mjesta, dok je Sofija Novoselić uspjela osvojiti prve bodove u Svjetskom kupu 25. mjestom

Marlies Schild osvojila treću krunu Snježne kraljice
Marlies Schild osvojila treću krunu Snježne kraljice (VIP Snow Queen)
Više o

Snježna kraljica

,

Ana Jelušić

,

Marlies Schild

,

Snow Queen Trophy

,

Maria Riesch

,

Sofija Novoselić

Desetak tisuća ljudi okupljenih na Sljemenu pozdravilo je dvije hrvatske skijašice koje su ostvarile plasman u drugu vožnju, poboljšavši čak i rezultat iz prve. Tako je Ana Jelušić na kraju bila jedanaesta, a Sofija Novoselić 25.

Iako skija na teret roditeljskog budžeta, mlada Sofija ostvarila je plasman karijere i osvojila prve bodove u Svjetskom kupu na domaćem terenu.

Treći puta pobijedila je Marlies Schild, pretekavši tako Tanju Poutiainen po broju pobjeda na Snježnoj kraljici, druga je bila Maria Riesch, dok je treće mjesto pripalo Manueli Moelgg. Schield se tako odvojila u ukupnom poretku slaloma na osamdeset bodova razlike od druge Riesch i stotinu ispred treće Poutiainen.

Maria Riesch učvrstila se na prvom mjestu ukupnog poretka Svjetskog kupa povećavši razliku ispred Lindsay Vonn na gotovo dvije stotine bodova, jer Vonn danas nije uspjela završiti drugu vožnju.

04.01.2011. 19:02:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh