« Zagreb
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
COOL

Mark Hamill čestitao May the 4th udruzi Star Wars fanova u Hrvatskoj

Velika fotka/plakat Markove čestitke bit će izložena i na Ribnjaku, sutra, 6.5. kada udruga priprema cjelodnevno događanje proslave Star Wars dana

Luke je poslao čestitku
Luke je poslao čestitku (Arhiva)
Više o

Mark Hamill

,

May the 4th

Povodom obilježavanja Star Wars dana, popularnog May the Fourtha, hrvatska Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova primila je čestitku od ni više ni manje nego @HamillHimself-a, Marka Hamilla!

Mark Hamill je utjelovio među velikim brojem fanova omiljenog lika Lukea Skywalkera, a nedavno je dobio i zvijezdu na holivudskoj šetnici slavnih. Malo je reći da su članovi Star Wars Hrvatska bili presretni Markovom post-it čestitkom, a kao zahvalu su se ljubitelji ove svjetski poznate franšize i sami na sličan način fotografirali uz poruku Thanks Mark i objavili u komentaru Markove fotke na FB stranici Star Wars Hrvatska.

Velika fotka/plakat Markove čestitke bit će izložena i na Ribnjaku, sutra, 6.5. kada udruga priprema cjelodnevno događanje proslave Star Wars dana pa će se moći fotkati svi koji žele jer će sve fotke biti prikupljene i dostavljene Marku kao odgovor/zahvala za njegovu čestitku. Tko je želio Hamillu poslati svoju (pristojnu, molimo) fotku, sada ima priliku. Podsjećamo kratko i na program Star Wars dana, u nastavku:

Pozivamo Vas da najavite i dođete popratiti Star Wars dan (atraktivan za snimanje radi kostima) kojeg udruga Star Wars Hrvatska organizira 6.5. od 10-18 h na Ribnjaku i predstavite u svojim medijima.

Više informacija smo stavili na web i u objave na Facebook eventu.

Najzanimljivije za medije će biti okrugli stol Ženski likovi u Zvjezdanim ratovima i njihov utjecaj na društvo  u 13 h, radionice i igre (Izrada BB-8 droida u 11 h, izrada svjetlosnih mačeva u 12 h) te cosplay (reviju kostima) od 17:30 h u čijem žiriju će biti poznata kostimografkinja Iva Šimunović Lisak i poznati dizajner Zoran Aragović - BiteMyStyle.

05.05.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh