« Ekosfera
objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana
EKOSFERA

Marc Buckley u intervjuu za udrugu Zemljane staze

Potrebno je napustiti loše poslovne modele i izgraditi održive sustave, jer nastavak prakse uzgoja hrane uz korištenje kemikalija nema opravdanja

Marc Buckley
Marc Buckley (Arhiva)
Više o

intervju

,

Marc Buckley

Marc Buckley, stručni savjetnik za Svjetski gospodarski forum, suradnik Ujedinjenih naroda na Ciljevima održivog razvoja, te najveći njemački proizvođač organske hrane, u intervjuu za udrugu Zemljane staze opovrgava stav o nužnosti korištenja kemijskih sredstava u proizvodnji hrane, što dokazuje vlastitim primjerom - na 12.500 ha zemlje Marc uzgaja organsku hranu, bez upotrebe kemijskih sredstava, kojom opskrbljuje preko 20.000 trgovina u 12 zemalja Europske unije.

Marc nudi svoju stručnost i svoje iskustvo i hrvatskim stručnjacima kako bi se u Hrvatskoj uspostavili održivi sustavi proizvodnje zdrave hrane.

Intervju će se premijerno prikazati na YouTube kanalu udruge Zemljane staze 20.01.2021. u 11:00 sati, na sljedećoj poveznici: https://youtu.be/wopomTNKJcw.

Pretpregled intervjua dostupan na zahtjev.

Dio intervjua će također biti prikazan u emisiji Eko-Zona na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije, 20.02.2021. u 11:10

19.01.2021. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh