« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
KRAJ PRIČE

Maradona dobio nogu, traži se novi izbornik Argentine

Maradona je argentinsku reprezentaciju preuzeo u listopadu 2008. godine i uz puno muke uspio se plasirati na Svjetsko prvenstvo u JAR

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Argentina

,

Diego Maradona

,

izbornik

,

ugovor

Diego Armando Maradona (49) nije više izbornik argentinske nogometne reprezentacije. Čelnici Argentinskog nogometnog saveza (AFA) odlučili su da neće produžiti ugovor s jednim od najboljih nogometaša svih vremena i najboljim kojega je Argentina ikada imala.

"Izvršni odbor AFA, koji se sastao u punom sastavu, jednoglasno je odlučio kako neće produžiti ugovor s gospodinom Diegom Maradonom kao izbornikom argentinske reprezentacije", rekao je glasnogovornik AFA-e Ernesto Cherqui Bialo.

>> Maradona i AFA bez dogovora

Maradona je argentinsku reprezentaciju preuzeo u listopadu 2008. godine. Uz puno muke uspio se s reprezentacijom plasirati na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku, a tamo je ispao u četvrtfinalu gdje je sa 0-4 Argentina izgubila od Njemačke. Reprezentaciju Argentine će u prijateljskoj utakmici protiv Irske u Dublinu 11. kolovoza voditi izbornik mlade reprezentacije Sergio Batista. (hina/metro-portal)

28.07.2010. 00:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh