« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
NEZADOVOLJSTVO MINUTAŽOM

Maluda razmišlja o odlasku iz Chelsea i prelasku u PSG

"Ne dobijam dosta minutaže. To je dosta ograničeno vrijeme za ambicije koje imam. Ne mogu biti sretan s time. Ako bude potrebno, otići ću", kazao je Malouda

Fotografija vijesti
Više o

Chelsea

,

transfer

,

Carlo Ancelotti

,

PSG

,

Florent Malouda

Francuski nogometaš Florent Malouda razmišlja o odlasku iz Chelsea i prelasku u PSG kojeg bi navodno trebao preuzeti Carlo Ancelotti, javlja Hina.

Malouda je ovu sezonu uglavnom prosjedio na klupi Chelsea te je njegovo mjesto u francuskoj reprezentaciji za Euro 2012. pod upitnikom što bi ga moglo navesti na promjenu kluba u zimskom prijelaznom roku.

"Ne dobijam dosta minutaže. To je dosta ograničeno vrijeme za ambicije koje imam. Ne mogu biti sretan s time. Ako bude potrebno, otići ću", kazao je Malouda koji je u Chelsea došao iz Olympiquea Lyon 2007.

Francuski dnevnik "Le Parisien" piše da je Malouda zainteresiran za dolazak u PSG čiju bi klupu trebao preuzeti bivši trener Chelsea Talijan Ancelotti. Brojne su i glasine da će engleski nogometaš David Beckham, čiji je ugovor s Los Angeles Galaxyjem istekao, također doći u PSG koji je trenutačno vodeći u francuskom prvenstvu.

27.12.2011. 14:01:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh