« Nogomet
objavljeno prije 14 godina
Metro portal predstavlja:

Malonogometni turnir „Knežija Cup 2010.“

Humanitarni turnir za kupnju invalidskih kolica

Više o

nogomet

,

humanitarna akcija

,

kineska nova godina zeca

Haklerske vještine malonogometnih ekipa, dječja radionica na temu invaliditeta te pregršt dobre zabave te voditelji turnira, stand up komičari iz Studija smijeha, dio su trodnevnoga spektakla koji će se od 11 do 13 lipnja ove godine, po prvi put, održati na igralištu osnovne škole Horvati na Knežiji.

Cijeli turnir, uz nogometne vještine, obilježit će i humanitarna akcija kojom će se uz dječju radionicu na temu invaliditeta te kupovine njihovih radova po simboličkim cijena i dobrovoljnim skupljanjem priloga prikupljati sredstva za dvoja invalidska kolica za dvoje „knežijanaca" nastradalih prije nekoliko godina u prometnoj nesreći.

Kotizacija je 800 kuna po ekipi. Nagradni fond turnira iznosi 14 tisuća kuna, a pobjednička ekipa, uz pehar, medalje i sponzorske pakete osvojit će i novčanu nagradu od osam tisuća kuna. Drugoplasirani će dobiti tri, treći dva, a čak i četvrtoplasirana ekipa osvojit će simboličnu nagradu u iznosu od tisuću kuna kao povrat kotizacije plus mali bonus za ulazak među četiri najbolja tima.

Zbog ograničenog vremenskog trajanja turnira broj ekipa je ograničen na 24, a zadnji dan prijave je 10. lipnja ove godine.  Više informacija o tehničkim detaljima natjecanja dostupne su na propoziciju turnira na facebook stranici.

Uz pregršt dobre glazbe, za koju će biti zadužen i jedan od dvoje naših prijatelja u invalidskim kolicima, nezaobilazne klope i cuge te mnoštva malih iznenađenja svi gledatelji i gledateljice, navijači i navijačice, malonogometaši te svi oni zainteresirani za dobar provod pozvani su da dođu i da se zabave.

04.06.2010. 16:15:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh