« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
JEDNOSTAVNO I EFEKTNO

Mali trikovi koji vas čine atraktivnijima

Ove savjete otkrivaju vam vrhunski svjetski kozmetičari, stilisti i vizažisti

Ne morate koristiti skupe kozmetičke proizvode kako bi ste izgledali atraktivno
Ne morate koristiti skupe kozmetičke proizvode kako bi ste izgledali atraktivno (Shutterstock)
Više o

kozmetika

,

lice

,

koža

,

šminkanje

,

trikovi

1. Želite da vam oči izgledaju veće? Onda nemojte koristiti tamna sjenila. Počnite s bazom boje kože, a zatim nanesite sjenilo koje je za nijansu ili dvije tamnije od baze. Prstima rasporedite boju prema obrvama.

2. Kada pokušavate prikriti bubuljice, mrlje ili sitne bore odaberite boju koja će neutralizirati. Npr. korektor u boji naranče suprotstavlja se tamnim podočnjacima.

Korektor blago zelene boje ublažit će crvenilo bubuljice. Za razliku od baze, korektori su uglavnom rađeni od pigmenata, stoga ne trebate nanositi puno.

3. Pokušavate prikriti umor? U ovom slučaju izbjegavajte nanošenje baze. Umjesto toga koristite hidratantnu kremu, nakon čega primijenite olovku bež boje - ovo će prikriti bilo kakvo crvenilo oko vaših očiju.

4. Naravno, ujutro je hladno u vašoj kupaonici, ali nemojte zagrijavati tuš kabinu. Topla voda u kombinaciji s hladnim, suhim zrakom stvara grubu i suhu kožu.

Poslije brzog tuširanja osušite kožu te nanestite hidratantni losion.

5. Evo tajne za glatke i mekane usne: upotrijebite svoju najbolju kremu za oči. No budite sigurni da sadrži hidratantnu formulu.

16.01.2011. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh