« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
COOL

Mala kulturna scena za djecu - radionica cirkusa

Na ovoj radionici posvetiti ćemo se manipulaciji objektima i žongliranju sa lopticama, maramama

Radionica cirkusa
Radionica cirkusa (Arhiva)
Više o

radionice

,

cirkus

,

kulturna scena

Autonomni kulturni centar Attack i Kazalište sjena Trpistih pozivaju vas na prijavu za cirkusku radionicu, koju provodimo kroz program Male kulturne scene za djecu. Radionica će se održati 11. rujna od 11 sati na terasi kluba Močvara, Trnjanski nasip b.b. Radionice su besplatne, a prijaviti svoje dijete možete na mail kazaliste.tripstih@gmail.com, zaključno s 09.09.2021.

Na ovoj radionici posvetiti ćemo se manipulaciji objektima i žongliranju sa lopticama, maramama. Radionica je namijenjena početnicima tako da ćemo nakon fizičkog zagrijavanja ući u petak četni tehniku principa žongliranja te manipulacije, balansiranja određenih objekata. Također ćemo kroz specifične igre dotaknuti svijet kazališnog klauna.
Radionica je namijenjena djeci od 7-15 godina
Trajanje radionice je 1,5h

Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra u suradnji s Močvarinim dnevnim boravkom.

FB https://bit.ly/3DTKFJp

TRIPSTIH

Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Tripstih), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi, Tripstih), Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Skaska, Tripstih)

Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata,neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija . Autor je i organizator Festivala Grafoskopa.

www.attack.hr

06.09.2021. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh