« Film
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
ČETVRTI DAN

Maksim Mrvica oduševio, a Rundek rasplesao publiku

U Velikoj Paklenici tražila se stolica više na projekciji filma 'Hrvatska rapsodija: Maksim Mrvica'

Rundek Cargo Trio na SPFF-u
Rundek Cargo Trio na SPFF-u (SPFF)
Više o

Starigrad Paklenica Film Festival

,

4. SPFF

,

četvrti dan

Jučerašnji dan u Starigrad Paklenici ponajprije je obilježio dolazak ministra turizma Darka Lorencina. Ministar je obećao da će sljedeće godine biti jedan od kuhara na svakodnevnom gastro programu festivala 'Film & Food'.

U Velikoj Paklenici tražila se stolica više na projekciji filma 'Hrvatska rapsodija: Maksim Mrvica'. Redateljica Bruna Bajić očito je pronašla dobar recept za pravu priču o uspjehu mladog, svjetski poznatog pijaniste koji je oduševio prisutne. Prije filma o Maksimu, publika je odgledala film o prvom inuitskom heavy metal bendu iz Igloolika (s kanadskog dijela Arktika) 'Northern Haze: Living The Dream'.  U Maloj Paklenici prikazani su filmovi 'Rosario' te 'Marley' Kevina MacDonalda o reggae legendi Bobu Marleyju, dok je u jednom od najljepših kina na svijetu - Kinu Plaža publika uživala u filmu slovenskog redatelja Bojana Dovrtela 'Jan Plestenjak: Priznam'.

Nakon projekcija u Maloj Paklenici uslijedio je veliki koncert  Rundek Cargo tria. Posjetitelji koji su pristigli u najvećem broju dosad u potpunosti su se prepustili Rundekovoj glazbenoj čaroliji I rasplesali bez zadrške.

Večeras su na rasporedu u Velikoj paklenici filmovi: 'Sedam tamburaša Čika Marka' redatelja Davora Borića te film 'Šaban' redatelja Miloša Stojanovića o pjevaču narodne glazbe Šabanu Bajramoviću. U Maloj Paklenici moći će se vidjeti premijera filma 'Big Bang Precussion'  te film o jednom od najvećih svjetskih bendova 'Freddie Mercury: The Great Pretender' redatelja Rhys Thomas.

Posjetitelje Kino plaže, u sklopu slovenskog tjedna očekuje film o Toši Proeskom 'Toše - The Hardest Thing'.

07.08.2013. 17:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh