« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
MMM

Magična ulja za kožu nakon sunčanja

Sunce i sol isušuju kožu i tjeraju nas na pojačanu njegu, pa pokušajte s ovim priordnim uljima koja će očuvati boju dugo nakon ljetovanja

Kako sačuvati boju i njegovati kožu
Kako sačuvati boju i njegovati kožu (Shutterstock)
Više o

njega kože

,

eterična ulja

,

bademovo ulje

,

ulje za kožu

,

poslije sunčanja

Lijep ljetni ten jedan je od ciljeva svakog godišnjeg odmora, a nakon što ga zaradimo, treba ga i održati. Koža izložena suncu i soli prilično pati, pa je nužna kvalitetna njega nakon sunčanja.

Kao i u svemu, i u ovom slučaju najbolje se obratiti prirodi i uzeti najbolje što nudi za njegu kožu kako bi postigli zdrav izgled i lijep ten.

Ulje od sjemenki malina ima prirodan zaštitni faktor i regenerira kožu, štiteći je od vanjskih utjecaja. Namažite se nakon sunčanja ovim uljem i koža će vam biti meka i baršunasta.

Bademovo ulje hrani kožu, štiti je od perutanja i regenerira u potpunosti, tako da se loši tragovi silnog sunčanja neće vidjeti, već ćete imati nježnu kožu kao beba.

Maslinovo ulje najčešće se upotrebljava u ove svrthe, jer ublažava opekline i svrab od previše sunca i soli, a hidrira kožu i čini je sjajnom.

Eterična ulja nevena i hajdučke trave rade se jednostavno, u maslinovo ili bademovo ulje stavljaju se biljke, sve se ostavi na suncu petnaestak dana i dobili ste prirodni melem za oporavak kože nakon sunčanja.

21.08.2013. 11:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh