« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Madonna večeras u Budvi

Zvijezda u Crnu Goru stiže na sam dan koncerta.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Madonna

,

Madonna u Budvi

Svjetska pop diva Madonna doputovat će u danas popodne u Podgoricu i odmah potom u Budvu gdje će u 21 sat na tamošnjoj plaži JAZ održati koncert u sklopu svoje turneje "Sticky and sweet".

To će biti njezin prvi nastup u nekoj od zemalja s područja bivše Jugoslavije.

U podgoričkoj zračnoj luci "Golubovci" Madonnu će dočekati devet super luksuznih automobila koji će, kako javljaju mediji, nju i njezin najuži tim, uz policijsku pratnju, odvesti do najluksuznijeg crnogorskog hotela "Splendid" u Bečićima, nadomak Budve.

Madonna će u Budvi promovirati i svoj novi album Hard Candy, a prema najavama, njezin će nastup trajati oko dva sata.

 Na posebno podignutoj pozornici, širokoj 90 metara, dubokoj 50, a visokoj 2,5 metara, prvo će se pojaviti švedska pjevačica Robin koja se proslavila hitovima Show Me Love i With Every Heartbeat, dok se nastup Madonne očekuje oko 21 sat.

Madonnin menadžerski tim, po pisanju medija, dostavio je organizatorima dugačak popis stvari i usluga koje će svjetskoj zvijezdi biti potrebne za nastup i tijekom njezina trodnevna boravka u Crnoj Gori.

Tako je primjerice za nju priređena posebna garderoba, "dječja soba za igru" koja mora biti bez klime i komforna za bar 10 osoba, umivaonik ima posebne dimenzije, a WC daska mora biti zapečaćena. U svim prostorijama "backstagea" strogo je zabranjeno pušenje.

Tu su i medicinski zahtjevi. Uz dvije boce kisika s potpuno novim maskama, Madonna je zatražila poznatog liječnika, koji će biti u "pripravnosti", u njezinoj neposrednoj blizini bit će i medicinska sestra koja govori engleski.

U blizini Madonnine "radne prostorije", nalazi se još 20 opremljenih soba, te sedam kancelarija za njezine menadžere, s telefonskim linijama, brzim internetom, posebnim stolovima, stolcima, pa i kantama za smeće.

Za dan koncerta Madonna je tražila 900 kilograma malih kockica leda, koji nikako ne smije biti onaj koji se koristi za čuvanje ribe.

Organizatori očekuju dolazak oko 70 tisuća posjetitelja. Svi hotelski kapaciteti u Budvi, Tivtu i Kotoru, kao i privatni smještaj, uglavnom su popunjeni, tako da svi očekuju neku korist od Madonnina nastupa.

Madonna je europski dio svjetske turneje počela u Cardiffu, potom je održala koncerte u Nizzi, Berlinu, Zuerichu, Amsterdamu, Rimu, Frankfurtu, Londonu, Parizu i Beču.

Madonna će, prema najavama, tri dana boraviti u Budvi, odnosno sve do subote, kada će imati završni koncert u Ateni. (metro-portal/hina)

25.09.2008. 13:04:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh