« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci
jadni guy

Madonna ostavila Guya zbog drugog muškarca

Već se prebacila na novog muškarca potvrdivši kako je njena afera s Alexom Rodriguezom glavni uzrok raspada braka.

Alex Rodriguez igra za New York Yankeese
Alex Rodriguez igra za New York Yankeese (Getty Images)
Više o

Madonna

,

razvod braka

,

Alex Rodriguez

Nisu uspjeli zadržati svoje dostojanstvo i razići se mirno bez skandala, a imati mnogo novca dokazano veliki je minus u brakorazvodnoj parnici. Madonna je zadnjih dana počela iznositi svoj prljavi 'veš' iz osmogodišnjeg braka u kojem imaju i biološkog sina Rocca, ali i Madonninu kćer Lourdes te posvojenog sinčića Davida, sve kako bi zadržala skrbništvo koje je na kraju promptno dodijeljeno slavnoj divi.

No, kako se stvari odvijaju čini se da je Guy izvukao deblji kraj. Nakon špekulacija o tome što je zadalo konačan udarac njihovu ionako uzdrmanom braku, izgleda da je glavni uzrok njezina afera s igračem američkog nogometa, Alexom Rodriguezom.

O njihovoj se aferi govorilo nekoliko mjeseci nakon što su procurile priče kako se Madonna u kasne sate sve više druži sa svojim susjedom s kojim dijeli zgradu svog stana u New Yorku. Engleska joj je dolijala, a novi partner navodno dijeli njenu ljubav za djecom. Guy se može utješiti jer u njihovu klinču nije ostao jedini povrijeđeni, Rodriguezova žena Cynthia prošlog mjeseca podnijela je zahtjev za razvodom braka od A-Roda, kako ga zovu u SAD-u.

Pjevačica za koju i sam bivši muž tvrdi da se panično boji starenja, unatoč svojih pedeset želi imati još jedno biološko dijete, upravo s novim partnerom, Rodriguezom. Kako bi testirala njegovu ljubav za djecom vodi ga u Malawi u kojem treba riješiti neke finalne zakonske detalje oko posvajanja njenog sinčića Davida, a sve u okviru plana u 'pet koraka' kojim će saznati je li Rodriguez 'onaj pravi'. Možda se Madonna zaista previše ugledala na par Jolie – Pitt. (metro-portal)

20.10.2008. 14:30:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh