« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Madonna i Guy zahladili odnose

Pjevačica odselila u New York

Idemo dalje!
Idemo dalje! (AFP)
Više o

Madonna

,

Hard Candy

,

Guy Ritchie

Madonna koja za svoj posljednji album ‘Hard Candy’ ne prestaje osvajati lovorike,  doživljava i velike promjene na privatnom planu.

Britanski tabloidi su se raspisali kako Madonna i njezin suprug, redatelj Guy Ritchie nakon sedam godina braka više ne žive zajedno. Osim toga, ako je suditi prema napisima, supružnici se pojavljuju zajedno samo na raznim promocijama ili kao što je nedavno bio slučaj u Cannesu kada pak nisu progovorili ni riječi. Ipak, Madonna i Ritchie zasad ne razmatraju mogućnost rastave braka, iako su nesuglasice sve češća pojava.

Pop-diva se bavi poslovnim obvezama, ali i preuređenjem svojega stana u New Yorku u kojem planira živjeti sa svoje troje djece, ali bez supruga.

Sukobi između supružnika započeli su zbog Madonninih prigovora Guyu kako ne provodi dovoljno vremena s djecom -  Lourdes, Roccom i Davidom, ali i zbog njegove sklonosti alkoholu.

Kako će se stvar završiti nije poznato, no ‘željezna lady’ ne odustaje od planova i uskoro kreće na svjetsku turneju koja će trajati do kraja godine.  (METRO)

25.05.2008. 22:39:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh