« Fun
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
JEDAN ŽIVOT MANJE

Mačak preživio polu-pranje u perilici

Mačke se vole zavuči u perilice i odspavati na rublju, a djeca te iste perilice vole uključivati u igri, rezultat nije teško zamisliti

Više o

mačak

,

perilica rublja

Kućni ljubimac jedne njemačke obitelji iz Hannovera, mačak Zoro, jedan od svojih devet života izgubio je opravši se u perilici rublja.

Mačak je neprimjetno ušao u perilicu punu rublja kako to mačke inače znaju raditi. Perilicu su, dok je Zoro ne sluteći ništa loše uživao na postelji od neopranog veša, u igri uključila dvojica sinova, u dobi od tri i četiri godine. Na perilici je bilo programirano pranje za uklanjanje tvrdokornih mrlja, ono na 90 stupnjeva. Mali, zatvoreni prostor i voda koja ulazi, ne možete zamisliti gori 'mačji horor'.

No, majku dvojice nastašnih klinaca privukla je neobična buka iz perilice. Kada je unutra primjetila mačka odmah je zaustavila pranje. Zoro je bio dobro opran, ali živ i u prilično dobrom stanju jer se voda zagrijala samo do 30 stupnjeva.

Osim jednog života manje veterinari nisu otkrili ikakve posljedice vrtnje u perilici, ali ona Zorou sigurno više neće biti omiljeno odmaralište.

Izvor: Hina

31.07.2009. 17:46:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh