« Nogomet
objavljeno prije 13 godina
HOĆE LI SPURSI POPUSTITI?

Luka Modrić želi karijeru nastaviti u Chelseaju

U razgovoru za Daily Mail Luka je rekao kako se želi sa Tottenhamom rastati na prijateljski način, ali i da je vrijeme za novi klub

Fotografija vijesti
Više o

Luka Modrić

,

Premiership

,

Chelsea

U razgovoru za engleski tabloid, Daily Mail, možda i trenutno najtraženiji nogometaš u Europi otkrio je kako bi vrlo rado želio karijeru nastaviti u redovima londonskog Chelsea, prenosi Hina.

U ovom su tabloidu, drugom najprodavanijem na Otoku nakon 'The Suna', razgovor s Modrićem su nazvali 'bombom' uvjereni kako će hrvatski veznjak vrlo brzo preseliti na Stamford Bridge. Chelsea je za Modrića početkom ovog tjedna ponudio 25 milijuna eura, no Spursi su odbili posao. Nagađa se kako će u drugom pokušaju Bluesi ponuditi između 30 i 35 milijuna eura što bi moglo zadovoljiti vodstvo Tottenhama.

Premda Lukin potez sasvim sigurno neće obradovati čelnike i navijače Tottenhama, hrvatski reprezentativac je pojasnio razloge zbog kojih razmišlja o odlasku s White Hart Lanea.

"Želim se s Tottenhamom rastati na prijateljski način. Uživao sam ovdje, no došlo je vrijeme da potražim novi klub," kazao je Modrić, te dodao: "Imam dogovor s predsjednikom kluba da će razmisliti o ponudi drugog kluba."

Modrić je u Tottenham stigao 2008. godine iz zagrebačkog Dinama i ubrzo se prometnuo u jednog od najboljih veznjaka u Premiershipu. Što i potvrđuje činjenica da se Manchester United i Chelsea tuku za njegove usluge.

"Želim ostati u Londonu. Volim ovaj grad, baš kao i moja obitelj," kazao je Modrić naglasivši kako njegova želja za prelaskom u tabor 'Bluesa' nema veze s novcima.

"Novac nije presudan, već ambicija. Kada sam stigao u Englesku sanjao sam o osvajanju naslova prvaka, a to još uvijek želim," rekao je Modrić, te poručio: "Ne želim svađu s Tottenhamom. Navijači su uvijek bili dobri prema meni, no u nogometu je normalna stvar mijenjati klubove."

18.06.2011. 10:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh