« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
crveni karton

Luka Modrić tri mjeseca van terena

Grubim i agresivnim startom Bowyer izbacio hrvatskog reprezentativca iz igre

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Luka Modrić

,

Tottenham

,

Harry Redknapp

,

ozljeda Modrića

,

ozljeda nogometaša

Na samom početku susreta između Tottenhama i Birminghama na White Hart Laneu veznjak gostiju Lee Bowyer startao je agresivno nad Lukom Modrićem koji je odmah počeo šepati. Spustio je 'štucnu', primio se za list i mahnuo prema klupi pokazujući da više ne može igrati.

Harry Redknapp, trener Tottenhama, nije imao izbora; podigao je s klupe Petera Croucha. Na 0-0, u 49. minuti, Redknapp je ostao bez ključnog igrača.

Vijest da je jedan od najvažnijih igrača naše reprezentacije ozlijeđen izbornik Bilić nije primio dobro. Ali je rekao da unatoč ozljedi Luke cilj ostaje isti, a to je plasman na Svjetsko prvenstvo.

Kako prenosi Večernji list, Luki Modriću u utakmici protiv Birminghama pukla je fibula potkoljenice, te će s terena izbivati najmanje tri mjeseca i propustiti kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Nažalost, za njega je izgubljena ova jesen i sve preostale kvalifikacijske utakmice naše reprezentacije!

U nastavku susreta, nezgodni Bowyer usput je zakomplicirao posao i Spursima. Nakon niza prigoda, Tottenham je uspio povesti u 72. minuti golom Croucha, no samo tri minute kasnije izjednačio je - Lee Bowyer.

Iskoristio je pogrešku Huttona i lošu reakciju Cudicinia te ugurao loptu u mrežu. Stajalo je tih 1-1 sve do isteka 95. minute. A onda je iskusni Carr pogriješio, lopta je došla do Aarona Lennona, koji je zabio za četvrtu uzastopnu pobjedu svoje momčadi. 

29.08.2009. 20:37:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh