« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
laž o barbi

Luka Bebić ipak ne odlazi iz politike

Jadranka Kosor i Luka Bebić danas su demantirali da se predsjednik Sabora povlači.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Cropix)
Više o

HDZ

,

Luka Bebić

,

Jadranka Kosor

Danas je ispred Banskih dvora i službeno objavljeno da se predsjednik Hrvatskog sabora ne povlači iz aktivne politike.

Luka Bebić izjavio je da ne zna koji su razlozi takvim napisima u medijima. Kaže da i dalje ima potporu svog HDZ-a a takve izmišljene priče samo su pokušaji da se destabilizira aktualna Vlada. S njim o tome nitko od novinara nije niti razgovarao.

Njegova uloga u HDZ-u nipošto nije umanjena time što nije postao jedan od potpredsjednika stranke nakon odlaska Ive Sanadera. Demantirao je i da postoje nesuglasice između njega i Vladimira Šeksa.

- Nikakvog sukoba nema. Ti se sukobi proizvode već dvadesetu godinu, pa će ovo biti jubilarna godina da se pokušaja da se posvadimo Šeks i ja. Mi funkcioniramo dobro, surađujemo dobro i to smo tako radili, a pokušaji da se stvore nekakve grupacije i da se na umjetan način nekakvi sukobi isprovociraju, to je pomalo već zastarjelo - izjavljuje Bebić.

Predsjednica Vlade i HDZ-a, Jadranka Kosor, rekla da je Bebić član predsjedništva HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora, a to će i ostati.

I ona smatra da su nedavni medijski napisi pokušaji destabiliziranja ne samo Vlade nego i HDZ-a, ali na to su naviknuli. Potvrđuje da ništa od toga nije istina te da Luka Bebić ostaje na svim svojim funkcijama.

24.08.2009. 14:37:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh