« Nogomet SP 2010.
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
U DOBRU I ZLU

Luis Figo: Ronaldo bi trebao paziti kako se ponaša

Ronaldo je nakon poraza od Španjolske pljunuo kamermana, a portugalska legenda Luis Figo smatra da bi kapetan trebao znati prihvatiti poraz

Luis Figo
Luis Figo (Getty Images)
Više o

Luis Figo

,

Cristiano Ronaldo

Luis Figo, slavni portugalski nogometaš, kritizirao je svog sunarodnjaka Cristiana Ronalda zbog njegovog nesportskog ponašanja nakon poraza od Španjolske na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Naime, Ronaldo je nakon utakmice pljunuo jednog od kamermana, a potom nije želio odgovarati na pitanja novinara poručivši "Sve pitajte izbornika". Luis Figo smatra kako je Ronaldo trebao ostati velik i nakon poraza.

>> Luis Figo prekida karijeru

"Ronaldo je nosio kapetansku traku portugalske reprezentacije i morao je paziti kako se ponaša. Bez obzira na pobjedu ili poraz kapetan uvijek mora biti uzor. Njegov posao je da predvodi momčad i u dobru i u zlu," poručio je Figo.

Ronaldo je kasnije na internetskoj stranici Gestifute, kompanije koja je u vlasništvu njegova menadžera, izjavio: "Izvan sebe sam, frustriran i tužan. I ja sam samo ljudsko biće. I ja imam pravo na loše trenutke," poručila je zvijezda Real Madrida. (hina/metro-portal)

30.06.2010. 20:19:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh