Metro-portal.hr

objavljeno 30.06.2010. 20:19:50
U DOBRU I ZLU

Luis Figo: Ronaldo bi trebao paziti kako se ponaša

Ronaldo je nakon poraza od Španjolske pljunuo kamermana, a portugalska legenda Luis Figo smatra da bi kapetan trebao znati prihvatiti poraz

Luis Figo
Luis Figo (Getty Images)

Luis Figo, slavni portugalski nogometaš, kritizirao je svog sunarodnjaka Cristiana Ronalda zbog njegovog nesportskog ponašanja nakon poraza od Španjolske na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Naime, Ronaldo je nakon utakmice pljunuo jednog od kamermana, a potom nije želio odgovarati na pitanja novinara poručivši "Sve pitajte izbornika". Luis Figo smatra kako je Ronaldo trebao ostati velik i nakon poraza.

>> Luis Figo prekida karijeru

"Ronaldo je nosio kapetansku traku portugalske reprezentacije i morao je paziti kako se ponaša. Bez obzira na pobjedu ili poraz kapetan uvijek mora biti uzor. Njegov posao je da predvodi momčad i u dobru i u zlu," poručio je Figo.

Ronaldo je kasnije na internetskoj stranici Gestifute, kompanije koja je u vlasništvu njegova menadžera, izjavio: "Izvan sebe sam, frustriran i tužan. I ja sam samo ljudsko biće. I ja imam pravo na loše trenutke," poručila je zvijezda Real Madrida. (hina/metro-portal)

30.06.2010. 20:19:50
http://metro-portal.hr/luis-figo-ronaldo-bi-trebao-paziti-kako-se-ponasa/43730/