« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
atp

Loš dan za Ljubičića i Karlovića

Nakon Marina Čilića na ATP turniru u Cincinnatiju poraženi su i Ivan Ljubičić te Ivo Karlović.

(Getty Images)
Više o

Marin Čilić

,

Ivo Karlović

,

Ivan Ljubičić

,

ATP

Hrvatski tenisači Ivan Ljubičić i Ivo Karlović jučer se nisu uspjeli plasirati u treće kolo ATP turnira u Cincinnatiju. Marin Čilić, najbolje rangirani Hrvat na ATP ljestvici, poražen je još ranije od Španjolca Davida Ferrera 7:6(4), 6:2, tako da u Cincinnatiju više nema hrvatskih predstavnika.

Ivan Ljubičić je poražen od četvrtog igrača svijeta, Srbina Novaka Đokovića sa 6:7 (5), 4:6. Đoković je pokazao bolju igru na američkom betonu, te je suparniku dopustio samo jednu 'break' loptu koju Ljubičić nije iskoristio. Bio je to njihov četvrti međusobni dvoboj, a Đoković sada vodi sa 3-1.

Nešto kasnije francuski tenisač Paul-Henri Mathieu pobijedio je Ivu Karlovića u meču koji je trajao sat i 37 minuta. Karlović je zabio 23 asa, ali ni to mu nije bilo dovoljno za pobjedu. Tijekom susreta svaki igrač imao je samo po jednu priliku za 'break'. Karlović svoju u prvom setu nije iskoristio, a Mathieu je svoju šansu u drugom setu pretvorio u 'break', što mu je bilo dovoljno za pobjedu od 7:6 (9), 6:4.


20.08.2009. 14:17:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh