« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
CRNA SRIJEDA

Loš dan za hrvatske moćnike

Horvatinčiću određen pritvor, Mamić proveo noć na istom mjestu, Sanaderu produljen pritvor za 2 mjeseca

Noć iza rešetaka za tajkune i moćnike ...
Više o

Zdravko Mamić

,

Ivo Sanader

,

Tomislav Horvatinčić

,

pritvor

,

Anica Đerđe Dilber

Tri osobe koje inače pune naslovnice različitim sadržajem srijedu su iskoristile za još malo pozornosti, no ovoga puta neki u drugačijem svjetlu. Tomislav Horvatinčić je nakon gaženja talijanske jedrilice koje je završilo smrću putnika dobio 48-satni pritvor zbog dodatne istrage koja bi trebala rasvijetliti okolnosti sudara.

Zdravko Mamić je na prepunom Maksimiru svjedočio sjajnoj predstavi Dinama, no slavlje su gotovo pokvarila dva navijača koji su nakon utakmice uletjeli u teren. Kako UEFA ne gleda blagonaklono na takve incidente, Mamić se sjurio iz lože na teren i uspio uvjeriti policiju da pusti mladiće.

No, ni policija nije blagonaklono gledala na njegovo urlanje, pa je nakon dobrovoljnog odlaska na obavijesni razgovor prenoćio u pritvoru. Naravno, na izlazu je pala uobičajena tirada o kriminalcima koji slobodno šeću dok njega, pravednika, policija zadržava ...

Ivo Sanader nije imao sreće na saslušanju za puštanje iz pritvora. Već se vidio u Saboru na prvom jesenskom zasjedanju, no ipak je odlučeno da mu se pritvor produlji za dva mjeseca zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

18.08.2011. 08:06:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh