« Biznis
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
KRIZA? KAKVA KRIZA?

London dobio najveći shopping centar u Europi

Australski vlasnici ovog trgovačkog kompleksa čija je gradnja stajala 1,45 milijarda funta (12,6 milijarda kuna) su optimisti, usprkos gospodarskoj stagnaciji

Fotografija vijesti
Više o

London

,

shopping

,

shopping centar

,

trgovački centri

London je danas postao ponosni domaćin najvećeg trgovačkog centra u Europi koji će stanovnicima istočnog dijela grada, ali i svima ostalima, otvoriti više od 300 trgovina i 70 restorana, a nalazi se odmah do Olimpijskog parka, piše Hina.

Stotine ljudi stajale su u redu u utorak ujutro čekajući otvaranje "Westfield Stratford Cityja", u kojemu su i tri hotela te mulitipleks kino. Danas se očekuje stotinjak tisuća ljudi.

Australski vlasnici ovog trgovačkog kompleksa čija je gradnja stajala 1,45 milijarda funta (12,6 milijarda kuna) su optimisti, usprkos gospodarskoj stagnaciji.

Pozivaju se na uspjeh prvog trgovačkog centra Westfielda, na zapadu britanske prijestolnice koji je do nastanka njegova blizanca na istoku Londona bio najveći trgovački kompleks u Europi.

Novi trgovački centar je na strateškom mjestu, budući da će njime morati proći svi turisti koji budu htjeli posjetiti olimpijski centar.

U četvrti s velikim brojem nezaposlenih, ova će supertrgovina omogućiti otvaranje 10.000 radnih mjesta, a gradski vijećnici računaju da će pozitivno djelovati na život ovog dijela grada.

13.09.2011. 18:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh