« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
ZAPAMTITE

Ljubavne mane znakova horoskopa

Svaki znak horoskopa ima neku svoju karakterističnu mušicu koja ih čini posebnima u ljubavnim odnosima, a neki imaju i podosta toga ...

Svaki znak horoskopa ima neku svoju mušicu
Svaki znak horoskopa ima neku svoju mušicu (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

ljubavni horoskop

,

znakovi horoskopa

Ovan i njegov temperament poznati su svima, tako da svojim nestrpljenjem i željom da sve bude odmah mogu sami sebi napraviti velike probleme na početku svake veze, a kad se to spoji s čestim naivnim i nezrelim ponašanjem ... sretno s njima!

Bik i tvrdoglavost idu ruku pod ruku, a kako ne popuštaju čak ni kad uvide da nisu u pravu, to može stvoriti prave probleme u vezi. Kako su njima njihove želje i potrebe uvijek na prvom mjestu, stvarno treba imati razumijevanja za njih - jer su sjajni ljubavnici i odani partneri.

Blizanci su nepouzdani u svemu, pa tako i u ljubavi, stoga nemojte baš računati na njih - jesu šarmantni i rječiti, no obećanja rijetko ispunjavaju, a kako im sve brzo dosadi, tako možete i vi.

Rak je pouzdan i drag partner, pun empatije i razumijevanja, no njihove promjene raspoloženja mogu biti ubitačne za partnera, a ovisnost o vezi i domu može biti prilično iscrpljujuća.

Lav voli flertati više od svega na svijetu, tako da nikad ne možete osjećati da vas Lav voli onoliko koliko voli sebe. Kako uz to ne vole priznati da su u krivu, njihova arogancija može biti izuzetno naporna.

Djevica će vas izluditi činjenicom da vi morate inicirati baš sve, a njihovo durenje nakon svađe stvarno je nevjerojatno dosadno. Kad uz to pribrojimo njihovu nesigurnost, znajte da morate živjeti po njihovim pravilima.

Vaga je sujetna i opterećena svojim izgledom do bola, želi uvijek izgledati savršeno i ako to ne priznate odmah, bit će problema. Njihovo mišljenje nećete tako lako saznati jer će govoriti ono što želite čuti.

Škorpion je ljubomoran toliko da to ne možete ni zamisliti, tako da će vas ošinuti pogledom svaki put kad razgovarate s osobom suprotnog spola koju ne poznaje. Vrhunski je manipulator, tako da morate biti svjesni da ćete u vezi biti uvijek lutka na koncu.

Strijelac loše sluša, no zato vrhunski i epski govori, naročito o sebi i svojim avanturama. Partner ih mora stalno zabavljati, jer će u suprotnom Strijelac napraviti pravu dramu. I da, u odnosu mora dominirati, sve drugo ne dolazi u obzir..

Jarac će ispred partnera uvijek staviti posao i uspjeh, no istovremeno će kontrolirati apsolutno svaki segment zajedničkog života. No, najveći problem je činjenica da vam nikad neće ni zaboraviti ni oprostiti greške.

Vodenjak je liberalan, no samo ako to ne ugrožava neke od njegovih principa - tu počinje osuđivanje i predavanja kojih ćete se u vezi s njima naslušati. Misle da uvijek sve najbolje znaju, tako da zapravo nisu jednostavni partneri.

Ribe moraju sve čuti dva puta, najmanje, jer gotovo da i nema trenutka kad nisu zamišljene. Najveća slabost je njihova osjećajnost zbog koje stalno pate zbog nečega, kao da se cijeli svijet urotio protiv njih.

28.03.2015. 16:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh