« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
ZAGREBAČKA ZABAVA

Ljeto na Strossu se nastavlja do kraja rujna

Zbog velikog interesa organizatori su produžili manifestaciju Ljeto na Strossu sve do kraja rujna, i dalje uz bogat program

ljeto na strossu
Više o

mrtve ptice

Ljeto na Strossu na zagrebačkom Gornjem gradu trajat će sve do kraja rujna jer su utemeljitelji manifestacije Kraljevi ulice zbog velikog interesa Zagrepčana i turista odlučili program nastaviti do kraja ovog mjeseca.

U dosadašnjem ovogodišnjem programu, Ljeto na Strossu je posjetiteljima ponudilo 80-tak koncerata, svakodnevne likovne kolonije, likovne radionice, modne revije, izložbu pasa mješanaca, doček pola godine, projekcije dokumentarnih filmova, stand up komediju i druge zanimljive priredbe. Organizatori su u suradnji s partnerima cjelokupan program za posjetitelje učinili besplatnim, a istim se značajno obogatila kulturna i turistička ponuda Zagreba.

''Ljeto na Strossu vjerojatno je naš najotmjeniji projekt i radosni smo što ga od prošle godine uspijevamo održavati tijekom cijelog ljeta. Ove smo godine definitivno organizirali najdulje Ljeto na Strossu i vjerujemo da će nas uz krasnu publiku do kraja ovog mjeseca pratiti i dobra vremenska prognoza. Želim zahvaliti svima koji su doprinijeli realizaciji manifestacije i posjetiteljima koji nas prate i daju nam podršku'', kaže Miran Hadživeljković - Hadži iz Kraljeva ulice.

U nedjelju na pozornicu izlaze „Amalia & Rodrigues", a u ponedjeljak, 6. rujna s početkom u 21 sat publici će se predstaviti Emina Arapović. Raspored koncerata do kraja mjeseca javnosti će od ponedjeljka biti dostupan na www.ljetonastrosu.com.

05.09.2010. 16:55:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh