« Film
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
POSEBAN DOŽIVLJAJ

Ljetno kino Gradec otvoreno na Gornjem gradu

Vrući mjesec u Zagrebu osvježit će Ljetno kino Gradec koje traje sve do 24. kolovoza i nudi odličnu kino atmosferu na Gornjem gradu

ljetno kino gradec
Više o

zagreb-info

,

skrivanje okusa špinata

,

recepti špinat

Na zagrebačkom Gornjem gradu u ponedjeljak je otvoreno Ljetno kino ''Gradec''. Izuzetan odaziv posjetitelja već je prve večeri pokazao da je ovaj kulturni projekt potreban kako bi se uz glazbene, likovne, kazališne i druge događaje Gornjem gradu vratio priželjkivani status jednog od najatraktivnijih dijelova Zagreba. Iako je zamišljeno da gledalište sadrži 150 sjedećih mjesta i da uz sjedeća postoje i mjesta na kojima posjetitelji mogu stajati i gledati filmove, organizatori će već danas proširiti dio gledališta u kojem su sjedeća mjesta.

Osim Zagrepčana, kino posjećuju i gosti iz inozemstva koji svoje vrijeme u ljetnim mjesecima provode u Zagrebu.

''Ljetno kino ''Gradec'' ove će godine trajati sve do 24. kolovoza pa zato pozivamo zainteresirane sugrađane i drage goste da posjete Gornji grad i uživaju u najljepšem dijelu Zagreba'', kaže organizator manifestacije Miran Hadživeljković - Hadži. 

Ljetno kino ''Gradec'' realizirano je zahvaljujući potpori Turističke zajednice grada Zagreba, Podruma Belje, Agencije za tržišno komuniciranje PROGLAS, Vukovar film festivala, Discovery filma i nekoliko drugih kino distributera.

Program Ljetnog kina ''Gradec'' može se pronaći na Gornjem gradu, kao i na interentskoj stranici www.ljetnokinogradec.com.

03.08.2010. 13:49:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh