« Spektakli
objavljeno prije 14 godina
BIZARNI ZAHTJEVI

Lindsay Lohan želi Chanelov logo na svojoj narukvici protiv alkohola

Američka glumica zatražila je od pariške modne kuće Chanel da joj pomogne kako bi narukvica protiv alkohola koju po odluci suda mora nositi, imala njezin osobni pečat

(Getty Images)
Više o

Lindsay Lohan

,

Chanel

,

vafli

Sutkinja Marsha Revel donijela je u ponedjeljak odluku po kojoj 23-godišnja Lohan mora stalno nositi 'detektivsku' narukvicu za kontrolu eventualnog uzimanja alkohola. Narukvica koju će nositi na nozi redovito bilježi količinu znoja koji se zatim analizira u laboratoriju kojemu neće umaći ni najmanji trag alkohola.

Sudac je donio odluku unatoč traženju Lohanina odvjetnika koji je isticao da bi nošenje narukvice moglo naškoditi glumačkoj i manekenskoj karijeri njegove branjenice.

Nakon sudske odluke Lindsay Lohan se interesirala kod Chanela postoji li kakav način za prikrivanje narukvice.

"Može li mi tko u Chanelu pomoći u ovoj situaciji i poslati naljepnice za moju narukvicu kako bih barem mogla nositi elegantnu haljinu?", upitala je na web stranici društvene mreže Twittera.

Glumica se 6. srpnja treba pojaviti na sudu u Beverly Hillsu zbog povrede uvjeta uvjetnog puštanja na slobodu. Sumnjiči se da nije dolazila na tečaj obuke o štetnosti alkohola koji je dužna pohađati pošto je 2007. uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola. (hina/metro-portal)

29.05.2010. 11:19:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh