« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
ODMAH NA LIJEČENJE

Lindsay Lohan izašla iz zatvora nakon 13 dana zbog dobrog vladanja

Glumica sklona porocima puštena je zbog dobrog vladanja i radi smanjenja gužve u zatvorima Los Angelesa, iako je dobila kaznu od 90 dana zatvora

lindsay lohan zatvor
lindsay lohan zatvor (Getty Images)
Više o

Lindsay Lohan

Američka glumica Lindsay Lohan puštena je u ponedjeljak iz zatvora. Iako je kažnjena s 90 dana zatvora, odslužila je samo 13 dana zbog dobrog vladanja, a u sklopu programa ranijeg puštanja radi smanjenja gužve u zatvorima Los Angelesa.

Osuđena je zato što je vožnjom u pijanu stanju prekršila uvjetnu kaznu iz 2007., pa je 20. srpnja završila u samici ženskoga zatvora u Los Angelesu.

Odluka zatvorske uprave da Lindsay Lohan bude sama u ćeliji bila je velik udarac za tabloide koji su uzbuđeno predviđali da će 24-godišnja glumica u zatvoru biti žrtva lezbijskih bandi.

>> Lindsay Lohan samo 14 dana u zatvoru

Internetska stranica E! Online objavila je da je Lindsay puštena u ponedjeljak u 1:35 ujutro, ali da je nekako uspjela izbjeći desetke snimatelja koji su je čekali pred zatvorom.

Njezin boravak na slobodi neće potrajati jer odmah mora na obvezno 90-dnevno liječenje.

Internetska stranica TMZ.com objavila je da Lindsay ima bipolarni poremećaj i ovisna je o amfetaminma. (hina/metro-protal)

02.08.2010. 13:19:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh