« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
sve ih počistiti

Denis Latin na Facebooku ratuje s kolegama

Latin je optužio troje novinara da podržavaju rad Hloverke Novak Srzić jer bez nje nikad ne bi ni vidjeli ekran

(Sandra Šimunović/CROPIX)
Više o

Denis Latin

,

HTV

,

Hloverka Novak Srzić

,

Lamija Alečković

,

Ilija Jandrić

,

Petra Neuner

,

Facebook rat

Facebook je i u hrvatskom javnom životu postao sredstvo obračunavanja s neistomišljenicima. No, ne samo da u tome sudjeluju 'celebrityji' za koje nemamo pojma tko su i čime se bave, ova društvena mreža postala je sredstvo za prepucavanje novinara, i to onih s HTV-a.

Tako je Denis Latin preko Facebooka optužio kolege novinare Lamiju Alečković, Iliju Jandrića i Petru Neuner da podržavaju rad glavne urednice Informativnog programa Hloverke Novak Srzić jer bez nje ''nikad ne bi vidjeli ekran''. Na svom profilu poručio im je da njih ''prve treba počistiti s HTV-a''.

Nakon optužbi o ''ljubavi'' prema Hloverki, Latin i Ilija Jandrić nastavili su razmjenjivati uvrede, a sve s osvrtanjem na minuli novinarski rad onog drugog.

Jandrić je tako Latina prozvao da nikad nije radio emisiju uživo, te da je propao zbog svoje taštine, a ne zbog Hloverke, kao i da je davno prestao biti novinarski autoritet. Maja Sever je pokušala smiriti tenzije govoreći kako je najmanje potrebno da se sada i kolege međusobno svađaju, ali to joj nije pošlo za rukom.

Latin Jandriću nije ostao dužan. Nakon što mu je Jandrić predbacio javno žaljenje samog sebe kako ne može više otplaćivati veliki kredit otkad mu je smanjena plaća, Latin mu je odgovorio:

"Ti si sigurno uštedio dok si lezilebario u Ljubljani na prvoj liniji bojišnice s tri priloga godišnje".

Prepucavanje je završilo tako da je Ilija Jandrić napisao kako je "Hlo za Latina anđeo jer barem ima smisla za humor".

Novinar Ilija Jandrić za Index je nakon objave ''ratovanja'' izjavio da se s Latinom ''nije sukobio oko Hloverke Novak Srzić već je samo odgovarao na uvrede izrečene na račun njegovog rada''.

Izjavio je i da nije u klanu glavne urednice, a prema njemu se na Facebooku nije odvijao "rat klanova" koji podržavaju Hloverku i koji su protiv nje.

01.12.2009. 17:10:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh