« Kultura
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
KOZA!

Laško predstavlja: KOZa kvizaški kup – otvaramo u Zagrebu, Karlovcu, Samoboru i Virju

KOZa kvizaški kup
KOZa kvizaški kup (FAK)
Više o

prijave

,

KOZa kvizaški kup

Početak je veljače pa najavljujemo datume odigravanja prvih kvizova u sklopu našeg novog projekta. Laško predstavlja: KOZa kvizaški kup, veliki pubkvizaški turnir koji će se odigrati u 15 različitih gradova tijekom sljedećih pet mjeseci, svoj će put započeti u Zagrebu, Karlovcu, Samoboru i Virju. Više informacija o kupu možete pročitati ovdje.

Riječ je o zabavnom i dinamičnom kvizu općem znanja sastavljenom od stotinjak pitanja raspoređenih u šest kategorija. Svaka ekipa koja želi sudjelovati u prvoj prilici za ulov plasmana na veliko finale kupa može imati maksimalno četiri članice/člana, a svoj stol na kvizu koji vas zanima možete rezervirati putem poveznica ispod.

ZAGREB

8. 2. (petak) - Metropolis klub (Avenija Dubrovnik 10) - 20:15
PRIJAVI EKIPU

VIRJE

8. 2. (petak) - Lotus (Đure Sudete 5) - 20:30
PRIJAVI EKIPU

KARLOVAC

9. 2. (subota) - Caffe bar Ziggy (Preradovićeva 4) - 17:00
PRIJAVI EKIPU

SAMOBOR

10. 2. (nedjelja) - Scout Club Irish Pub (Josipa Komparea 5) - 19:30
PRIJAVI EKIPU

Osim što će pobjednička ekipa svakoga kviza biti vrlo lijepo nagrađena, dobit će i ekskluzivnu pozivnicu za veliko finale Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa koje ćemo odigrati u lipnju u zagrebačkom Metropolis klubu. 

U petak, 8. veljače s početkom u 20:15 sati u prostoru Metropolis kluba (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo prvu zagrebačku KOZu u sklopu Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa. Riječ je, dakako, o 63. po redu KOZi u Zagrebu, ali kako smo s vrlo simpatičnom i radišnom ekipom iz LAŠKO piva dogovorili partnerstvo, sljedećih deset kvizova općeg znanja u Metropolisu ćemo organizirati pod nešto drukčijom, zelenijom zastavom.

Kviz će voditi legenda domaće stand-up scene, hiperaktivni veseljak Goran Vugrinec Goc. Stotinjak pitanja bit će raspoređeno u šest različitih kategorija (Opći kaos, Čija mama crne brege dere, 15 razloga zašto te mrzim, Multimedijalna kaljuža, Plimni val, Točno u podne), ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a svaka ekipa može imati maksimalno četiri članice/člana.

Ekipa koja slavi na prvom kvizu u sklopu Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa osvojit će vrlo lijepe nagrade pojačane finim LAŠKO paketom, ali i ekskluzivnu pozivnicu za veliko finale kupa koje ćemo odigrati u lipnju.

S obzirom na ograničen broj stolova u Metropolisu, molimo sve zainteresirane ekipe da se prijave što je prije moguće putem ove poveznice:

DAJTE MI STOL NA KOZi

Vidimo se u petak oko 20 sati na još jednom ugodnom kvizaškom druženju!

06.02.2019. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh