« Biznis
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
BIZNIS

Lars Silberbauer u HMD Globalu

Lars Silberbauer pridružuje se HMD Globalu kao glavni direktor marketinga

Lars Silberbauer
Lars Silberbauer (Arhiva)
Više o

HMD Global

,

Lars Silberbauer

HMD Global, dom Nokia telefona, danas je najavio Larsa Silberbauera kao glavnog direktora marketinga. 

Lars će voditi globalne marketinške poduhvate u cijelom portfelju Nokia pametnih telefona, običnih telefona, tableta i dodataka, kao i potrošačkih i poslovnih usluga HMD Globala. 

Odgovarat će izravno Florianu Seicheu, izvršnom direktoru, dok on nastavlja razvijati svoju dugoročnu strategiju rasta za puni portfelj Nokia uređaja i HMD Global usluga. 

Lars kaže: 'Oduševljen sam što se pridružujem HMD Globalu u tako uzbudljivo vrijeme. Upravo smo pokrenuli revolucionarnu novu pretplatničku uslugu koja ima cilj promijeniti način na koji gledamo na vlasništvo telefona i na ekološki najprihvatljivije telefone koje smo ikada stvorili. Potrošači odgovaraju potvrdno na našu inovativnu Circular uslugu pretplate s održivošću u njezinoj srži. Radujem se što ću blisko surađivati ​​s marketinškim timom kako bismo nastavili poticati digitalnu transformaciju u našim marketinškim operacijama dok nam je cilj postati utjecajan digitalni lider i povezati svijet bez troškova za Zemlju.

Prije imenovanja u HMD Global na mjesto glavnog direktora marketinga, Lars je vodio timove za brend, marketing i digital u Međunarodnom olimpijskom odboru, a također je bio i bivši viši potpredsjednik MTV Digital Studios gdje se usredotočio na povećanje zamaha MTV-a putem digitalnih i društvenih kanala. Lars je također radio u LEGO-u kao globalni viši direktor gdje je napravio revoluciju u digitalnom otisku tvrtke transformirajući brend koji nije bio prisutan na društvenim mrežama u jednog od najutjecajnijih svjetskih digitalnih lidera. 

27.09.2022. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh