« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Lana Banely i Silvio Marić više nisu zajedno

Fotografija vijesti
Više o

Silvio Marić

,

Lana Banely

Nakon više od godinu dana velike ljubavi uslijedio je kraj veze bivšeg nogometaša Silvija Marića i nekadašnje taekwondo reprezentativke Lane Banely, piše T portal.
 Veza dvoje bivših vrhunskih sportaša bila je izuzetno dobro primljena u javnosti, možda i zbog toga što se ni Silvio ni Lana nisu skrivali od fotoreportera ili im prijetili, kao što to čini velik broj hrvatskih tzv. celebrityja, pa su oboje čak i dobili neke promotorske ugovore.

Da je riječ o normalnom raskidu veze, a ne onakvom kakav je Marić proživio s bivšom nevjenčanom suprugom Tatjanom Mrduljaš koja ga je povlačila po sudovima tražeći dio njegove imovine zbog svog navodnog zapostavljanja manekenske karijere, svjedoči i njegova izjava da je s Lanom, koja je trenutno zaposlena kao novinarka u sportskoj redakciji HTV-a, ostao jako dobar prijatelj.

OMILJENI PARVeza dvoje bivših sportaša bila je izuzetno dobro primljena u javnosti, možda i zbog toga što se ni Silvio ni Lana nisu skrivali od fotoreportera ili im prijetili.

Inače, Silvio Marić je već nekoliko godina u nogometnoj mirovini, no nije se odmakao daleko od sporta koji ga je proslavio.

Baš poput niza drugih nogometnih velikana, otvorio je nogometnu školu s kojom povremeno kao treneri surađuju i Slaven Bilić i Robert Prosinečki.  (METRO)

28.08.2008. 21:15:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh